Cu MTB-ul pe potecile Transilvaniei: Ture personalizate de MTB-MountainGuide-Sibiu

by Iulian
Accesări: 6209

Aţi ajuns sau sunteţi din Sibiu, fostă Capitală Culturală a Europei în 2007 şi nu ştiţi cum să vă petreceţi timpul liber?? Sunteţi iubitori de natură şi împătimiţi ai mişcării, vă place să pedalaţi şi vreţi să simţiţi cum bike-ul e tot mai greu de controlat? Atunci veniţi alaturi de ghizii MountainGuide Sibiu pentru a simţi doza de adrenalină pe care v-o oferă culmile sălbatice ale muntilor Cindrel si Lotru.

MountainGuide-Sibiu organizează ture de mountain bike, cu diverse trepte de dificultate, de la mediu la foarte greu, în majoritatea zonelor montane ale Transilvaniei.


Aceste ture se desfăşoară doar pe trasee marcate si nemarcate, în care accesul cu mountain bike-ul este posibil, fără a distruge fauna şi flora masivelor montane.


Pentru a participa la o tură de mountain bike alături de noi, vă punem la dispoziţie toată logistica şi informaţiile necesare, vă oferim mai multe ture personalizate, în funcţie de pregătirea dumneavoastră privind practicarea acestui sport.


Pe lângă asistenţa de care aveţi nevoie, MountainGuide-Sibiu pune la dispoziţie prin închiriere, câteva mountain bike-uri şi echipamentul specific pentru mountain bike: căşti protecţie şi mănuşi.


Turele de mountain bike organizate de MountainGuide-Sibiu, se desfăşoară, pe drumuri forestiere, poteci turistice, păşuni alpine sau prin grădinile localnicilor din satele transilvănene de la poalele muntilor Cindrel si Lotru, cu diferenţe de nivel de la câteva sute de metri, la peste 1500 de metri, cu distanţe cuprinse între 30-100 de km, sau ture care implică servicii de cazare sau transfer auto dintr-o locaţie în alta..


Ce va ramane de facut este doar sa ne contactati!
Va stam la dispozitie cu orice informatie legata de un traseu de mountain bike.

MountainGuide-Sibiu

SOLICITATI INFORMATII DESPRE O TURA MTB