Tura de hiking in muntii Fagaras: Sus pe varful Moldoveanu - 2544 m alaturi de 46 de clienti din Romania, Republica Moldova si Australia, Tura 1 zi, Iulie 2016, Ghid Montan Fagaras, MountainGuide-Sibiu, Romania

Datorită echipei MountainGuide-Sibiu, visul meu a devenit realitate – am ajuns pe acoperișul României, Vf. Moldoveanu 2544m. Totodată am avut parte cu toții de un weekend fantastic în munții Făgărași, atât la pensiune unde am fost cazați cât și în tura montană, o atmosferă superbă, un timp frumos și oameni plini de entuziasm și curaj. Vreau să mulțumesc din suflet întregii echipe a ghizilor pentru profesionalism dar și această oportunitate și bună organizare. Mă bucur că v-am cunoscut și sper ca și în continuare să am ocazia să mai merg alături de voi în alte ture montane la fel de interesante cum a fost asta. A fost prima dar cu siguranță nu ultima mea escapadă montană alături de voi! Sănătate și cât mai multe puteri spre mai mulți și spre mai înalți!

Vadim Suveica, Chisinau, Republica Moldova, Iulie 2016

Iulian is a great guide and organiser. I did two trips with him this summer and had a great time on both. He knows great places and can take you off the beaten track. On our ascent of Moldoveano he did a great job organising a huge group and I was delighted to be a part of it. It was one of my best days in Romania - stunning scenery, great company, a tasty barbeque dinner afterwards and a real sense of achievement. I would highly recommend doing a trip with Iulian. Thanks again for two great trips!

Hazel Bidmead, Australia.