TURE CU GHID MONTAN-MOUNTAINGUIDE-SIBIU

 * “ Tura cu ghid montan ” include orice activitate de alpinism, escaladă pe stâncă, escaladă sportivă, căţărare pe gheaţă, schi (incluzând schi de tură, schi-alpinismul, snowboarding-ul), traversări de creste hivernale, drumeţie şi camparea sau petrecerea nopţii în aer liber.


* “Clientul” este orice persoană care solicită şi plăteşte servicii de asistenţă turistică şi participă la o tură cu ghid montan, indiferent de tipul de activitate.


* “Ghidul” este orice persoană calificată şi acreditată care prestează servicii de asistenţă turistică.

* "Ghidul"se ocupă de absolut tot în privinţa preluării dumneavoastră de la aeroport, gară, autogară sau alt loc unde dumneavoastră aţi poposit, se ocupă de preluarea în siguranţă a bagajelor dumneavoastră, de acomodarea dumneavoastră, cât şi de pregătirea excursiei programate.


* "Ghidul" se ocupă de mijlocul de transport cu care vom face deplasarea în intinerariul organizat pentru dumneavoastră, de rezervarea locurilor de cazare şi masă pe tot parcursul drumeţiei cît şi de siguranţa dumneavoastră.


* " Ghidul " va lua întotdeauna cele mai bune decizii în privinţa traseului, a popasurilor, ştie unde sunt surse de apa în trasee, iar în caz de nevoie găseşte întotdeauna o soluţie alternativă, deoarece cunoaşte foarte bine zona.

* "Ghidul" poate alege pentru dumneavoastra, traseul sau excursia potrivita, in functie de conditia dumneavoastra fizica.

MountainGuide-Sibiu