Hiking tour in the Fagaras Mountains: Sambata Valley- Mixed group, 10 May / MountainGuide-Sibiu, Romania

Als Siebenbürgerin, die oft Urlaub in Rumänien macht, war ich immer auf der Suche nach einem Bergführer für die Karpaten. Dabei hab ich im Internet den Mountaiguide Sibiu gefunden. Die von Ihm am Muttertag angebotene Tageswanderung, hat genau meinen Vorstellungen entsprochen. Wunderschöne Landschaft, nette, internationale, junge Wandergruppe und sehr kompetente Bergführer. Es war ein toller Tag und ich freue mich schon auf die nächste Tour, diesmal mit dem Mountainbike.
Brigitte, Deutschland


Julian, George, Mircea nous font découvrir la Roumanie dans ce qu'elle a de plus authentique, de plus magique et de plus sauvage. Ils nous ouvrent la voie  à la découverte des trésors de ce pays que sont les Carpates, et partagent avec nous leur passion pour ces paysages à couper le souffle. Pour sortir des sentiers battus (dans tous les sens du terme) ce sont les meilleurs interlocuteurs! Toujours très à l'écoute, très attentionnés, et très arrangeants, ils sont digne d'une confiance sans limite.
Marie, France


Extrem de usor de gasit si urmarit in mediul virtual, Iulian Panescu este Ghidul montan pe care l-am cunoscut in persoana la inceputul anului. Felul sau prietenos si profesionalismul de care da dovada, m-au facut sa particip de atunci la mai bine de 10 ture montane si sa-i astept cu nerabdare urmatoarele event-uri! De la mic la mare, oricui simte nevoia de evadare din aria urbana, de miscare si explorare de noi trasee montane, ii recomand cu multa incredere sa-l contacteze pe Iulian.
Dan, Sibiu, Romania


L-am cunoscut pe Iulian iarna aceasta, cand am inceput sub indrumarea lui sa practic schiul de tura. Este un om cu foarte multa rabdare, tact pedagogic, care dispune de foarte multa empatie si pe care il recomand cu caldura pentru  initierea in acest sport. Ulterior am vazut ca organizeaza si drumetii montane si asa m-am inscris in drumetia propusa de el pe Valea  Sambetei, din muntii Fagaras, cu urcare spre Fereastra Mare a Sambetei. M-am simtit extraordinar de bine alaturi de grupul condus de acesta. Zona este superba, cu peisaje ce-ti taie respiratia. A fost o adevarata evadare in frumusete, deoarece muntele ne ofera tot ceea ce putem cere vietii:  spatiu, maretie, liniste, frumusete, prietenie. Iar daca aceste evadari  se desfasoara  alaturi de un ghid cu experienta lui  Iulian, succesul este asigurat.
Anca, Sibiu, Romania