Wandern in Rumanien: 2 Tage Gefuhrte Wanderungen in den Piatra Craiului Bergen, Siebenburgen, Rumanien, Gruppe aus Rumanien, 19-20 Marz, MountainGuide-Sibiu, Siebenburgen, Rumanien.

Despre drumetiile montane organizate de Iulian am aflat pe Facebook. Mi s-au parut atragatoare pozele postate de el, precum si traseele propuse, asa ca in noiembrie 2015 am facut parte prima oara dintr-un grup condus de Iulian prin munti. Mi-a placut. Acum cateva zile(19-20 martie) am fost in drumetie in Piatra Craiului. Si de data asta mi-a placut foarte mult. Incantarea e data bineinteles de peisaje si de vibe-ul specific muntelui, dar si de buna organizare pe care am simtit-o de fiecare data. Totul este bine pus la punct, transportul, cazarea, traseul care va fi parcurs, detaliile despre echipamentul pe care trebuie sa il aiba fiecare etc. Un alt aspect care mi-a placut a fost senzatia de siguranta data de faptul ca merg alaturi de oameni pregatiti, cu experienta, care au grija ca riscurile unei drumetii montane sa fie cat mai mici. Mai vreau!
Oana, Sibiu, Rumanien.
Salutare tuturor. Am avut deosebita placere sa fiu alaturi de grup in aceasta frumoasa drumetie! Ceea ce a facut ca experienta sa fie si mai placuta au fost spiritul de echipa si doamne bancurile spuse de Mircea! Draga Mircea esti de pomina domne, cate bancuri poti sti si cu cita dedicare le spui, imposibil sa nu te amuzi pe seama lor. O frumoasa organizare tinand cont de faptul ca venisem pe cont propiu si nu alipita grupului si doresc sa multumesc pe aceasta cale lui Iulian Panescu, Ghid Montan! Cu drag il recomand cu caldura tuturor iubitorilor de frumos!

Nicoleta Manu, Rumanien, 19-20 Marz, 2016