Wandern in Siebenburgen: Wanderung in den Cindrel Bergen - In Runcuri Gebiet - Gruppe aus Rumanien, 19. Februar 2016, MountainGuide-Sibiu, Rumanien.

Pentru ca de multe ori planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ, am plecat cu gandul la o tura montana cu rachetele de zapada si am gasit un aer primavaratic de 14 grade (cu plus) in Muntii Cindrel.
Puteam sa jur ca e final de aprilie si ca in cateva saptamani vara se va instala cu totul (ceea ce nu e tocmai o idee rea…)
Am mers fara rachetele de zapada, am admirat muntii din jurul nostru, am simtit adierea vantului de peste dealuri, ne-am intalnit cu cativa oameni ai locului, am facut putina “plaja” si ne-am simtit bine in cel mai simplu mod cu putinta.
Una peste alta in sufletul meu a venit primavara si abia astept urmatoarea iesire la aer curat in muntii Romaniei. Multumim Iulian Panescu -Ghid Montan pentru o zi frumoasa in natura! Abia asteptam sa revenim la turele MountainGuide-Sibiu!
Carmina & Calin, Bucuresti
Muntele... fiecare abordează această pasiune în felul lui și nu este nimic greșit în asta atât timp cât respecți două principii: siguranța și să te simți bine. Noi, eu si copii, am fost in siguranta si ne-am simtit si bine. Cu alte cuvinte, dacă vreți să mergeți la munte, dar prietenii voștri preferă să meargă la un grătar sau dacă pur și simplu vreți să cunoașteți oameni cu care să vă simțiți bine într-o excursie faină, ați ajuns unde trebuie. Să ne vedem cu bine!
Simona Slavu, Sibiu
Thank you Iulian for the opportunity of hiking with you and your team last weekend in Cindrel. I know we were supposed to go by snowshoes, nevertheless the warm, sunny weather was just PERFECT!
Bogdan, Bucuresti

Carmina& Calin, Bucuresti Romania, 19 Februarie, 2016